2019-01-21 14:03:20• hírek • közlemény

Figyelmeztetés az árufeltöltési időpontokra fittyet hányóknak

Fokozzák az ellenőrzések számát Szatmárnémeti központjában a Helyi Rendőrség és Közterület-fenntartó vállalat munkatársai, hiszen annak ellenére, hogy tanácsi határozat szabályozza az üzletek árufeltöltésének idejét, a legtöbb kereskedelmi egységnél nem veszik ezt figyelembe. Azok, akik nem tartják ezt be, és ezzel akadályozzák a forgalmat, büntetésre számíthatnak.

„A beszállító cégek teherautói rendszeresen lassítják a város forgalmát. Több esetben is jelentették ezt, és maximálisan egyetértek a panaszosokkal, hiszen nem megengedhető az, hogy egyesek a saját kényelmük miatt több száz embert hátráltassanak. Felszólítottam a kollégákat, hogy gyakrabban végezzenek ellenőrzéseket és büntessék meg azokat, akik nem tartják be az órarendet.” mondta el az ügy kapcsán Kereskényi Gábor polgármester.


A Helyi Határozat értelmében, a város központjában 7.5 tonnánál kisebb autóval az alábbi órarend szerint lehet az üzleteket áruval feltölteni:

• élelmiszeripari termékek: reggel 06.00 – 7.30 óra között, valamint 9.00 és 11.00 óra között

• ipari termékek: délután 17.00 – 22.00 óra között.  A fenti idősávon kívül tilos a beszállító autók parkolása a kereskedelmi egységek előtt.



 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: